
ESCANDALLS I GESTIÓ DE COSTOS
Descripció: Anàlisi de Oferta Gastronòmica, Food cost, escandalls, fitxa tècnica,
Informatització de la gestió a cuina
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a caps de cuina i ajudants avançats, gerents de bar, restaurants o hotels.
CURS DE COSTOS EN ALIMENTS I BEGUDES
Descripció: LA GESTIÓ COM A EINA D’INNOVACIÓ, EINES D’ANALISIS I CONTROL: Eines bàsiques de gestió , el quadre de comandament, gestió de compres, fixació del preu de venda, gestió de vendes, els costos en confecció de menús, cartes, càterings...
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a responsable de partida, cap de cuina, cap de food & beverage, direcció d’hotels.
GESTIÓ DE CUINA EN COL·LECTIVITATS
Descripció: Curs o s’explica com fer una bona gestió i planificació de la cuina, tocant tots els aspectes possible per tal de tenir el control, gestió de l’oferta gastronòmica, de la producció de la seguretat alimentaria, dels costos, dels al·lèrgens, dels recursos humans.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a Gerents i caps o responsables de partides.
GESTIÓ DE NEGOCI EN RESTAURACIÓ
Descripció: Previsió de ventes, control pressupostari, control mes a mes, tresoreria, control de compres, “food cost” i “prime cost”, gestió de personal, formació i motivació. Implementació de quadre de comandament.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a Gerents i caps o responsables de partides. A emprenedors..