top of page
DSC_3820.jpeg

El teu negoci es molt important

També per nosaltres.

AGAR neix el 2012, fruit d'una visió comuna de dos apassionats del món de l'alimentació

Treballem dur dia a dia per aportar solucions en diferents camps; com l'alimentació, la dietètica i nutrició, la seguretat alimentaria, la cuina i la restauració.

Us oferim Assessorament , Formació i Gestió per tal que pugueu millorar i optimitzar el vostre negoci.

UN EQUIP

QUI ES QUI A AGAR

Silvia.jpg

La Sílvia...És una cuinera dinàmica i resolutiva. Des de molt jove té una àmplia experiència en gestió de cuines i d’equips humans. Amant de la cuina de proximitat sense sofisticacions, amant del producte sense maquillatge, autèntic i natural com ella mateixa. Incansable,  amable i sincera.

DSC_3879.jpeg

En Xavier...És un professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Un expert en diferents camps lligats pel mateix fil conductor. Una persona molt propera que sap transmetre l’entusiasme i la il·lusió de fer les coses ben fetes. Treballador, honest, didàctic i entregat.

DSC_3881.jpeg

La Carmeta....És cuinera i artista. Amb un llarg recorregut dins de les cuines és creativa i molt propera.

En els última anys ha desenvolupat la seva part més artística convertint-se en una gran pintora.

DSC_3888.jpeg

La Paula...És dietista i continua formant-se en el grau superior de nutrició per poder aportar molt més.

És la benjamina de l'equip, molt sincera, amiga dels seus amics i extremadament responsable.

DSC_3920.jpeg

En Xavi...És un cuiner excepcional. Format amb els grans del nostre país. Inquiet i viu, no deixa d'aprendre i avançar a gran velocitat en el món de la gestió.

Gran persona per dins i per fora.

DSC_3872.jpeg

L'Inés, experta en restauració i hoteleria, una gran profesional, ordenada, metódica, treballadora i honest.a

Aporta a l'equip grans dosis de paciència i equilibri.

Tot i estar lluny de nosaltres és una gran peça dins l'equip.

EVA.JPG

L'Eva...És enginyera agroalimentària i col·laboradora del nostre equip, desenvolupant temes de seguretat alimentària.

Metòdica, ordenada i perfeccionista.

El punt de seny, calma i prudència que necessita l'equip.

Compromesos amb cada projecte

i amb tot el demés

Aquest és el nostre Decàleg de Sostenibilitat:
 

  1. Promovem la cuina de proximitat i Km.0

  2. Impulsem l'alimentació saludable i conscient en tots els àmbits de la nostra activitat.

  3. Implantem eines per evitar el malbaratament alimentari

  4. Dissenyem els nostres menús amb verdura, fruites i peix de temporada

  5. Busquem estratègies per reduir la despesa energètica.

  6. En esdeveniment, substituïm els materials d'un sol ús per reutilitzables o biodegradables.

  7. Fomentem la reducció de plàstics i el reciclatge de residus en cada projecte.

  8. Part de l'equip utilitza vehicles híbrids i optimitzem els desplaçaments, amb reunions en línia sempre que sigui possible.

  9. Busquem la millor constant mitjançant la innovació i formació del nostre equip.

  10. Som un equip.

bottom of page